Сучасні пристрої

Сучасні пристрої
Інтерактивна дошка

вторник, 9 апреля 2013 г.

Що таке Електронний посібник?

Електронний посібник Intel® (далі - Е-Посібник) – це програмне забезпечення розроблене компанією Intel у 2010 р., що дозволяє користуватися навчальними матеріалами освітніх програм Intel® на вашому комп’ютері. Навчальні матеріали адаптовано для використання через інтерфейс Е-посібника та для доступу через інтернет. Використовуючи Е-посібник ви зможете легко прокручувати зміст, робити пошук за ключовими словами та термінами, використовувати додаткові матеріали курсу, відкривати інструкції Електронного довідника, передивлятися статті тлумачного словника, робити нотатки і не тільки .

Використання мультимедії, аудіо- і відео-компонентів підвищує наочність представлення матеріалу, а також дає можливість використовувати його людям, що мають різні патології (порушення слуху, зору і т.п.). За рахунок цього можливо різке збільшення кількості користувачів і ефективності використання електронного посібника. Включення перерахованих компонентів в електронний посібник дозволяє перейти від пізнавальної моделі освіти до прагматичного, у якій той, якого навчають, стає активним об'єктом освіти.

Таким чином, використання системного підходу до розробки електронних навчальних посібників дозволяє зробити серйозний крок на шляху переходу від пізнавальної до прагматичної моделі освіти і сприяє рішенню проблем створення посібників нового покоління, що дають можливість збільшити кількість користувачів, підвищити наочність представлення матеріалу, використовувати електронний посібник тривалий час, звести до мінімуму витрати на пошук і підбір літератури, здійснювати контроль отриманих знань і ін.
Використання електронного посібника в дистанційній освіті
Визначення дистанційної освіти

Дистанційне навчання (ДН) є формою одержання освіти, поряд з очною і заочною, при якій в освітньому процесі використовуються кращі традиційні й інноваційні методи, засоби і форми навчання, засновані на комп'ютерних і телекомунікаційних технологіях.

Комментариев нет:

Отправить комментарий