Сучасні пристрої

Сучасні пристрої
Інтерактивна дошка

понедельник, 1 апреля 2013 г.

Комп'ютер (від англ. computer; лат. computator — обчислювач, лат. computatrum — рахувати — обчислювач, МФА: [kəmpjuː.Tə(ɹ)] ) — багатозначний термін, найчастіше вживається для означення програмно керованого електронного пристрою обробки інформації. Разом з тим, це може бути будь-який механічний, немеханічний (електронний) пристрій (або навіть людина), призначені для проведення обчислень. Обчислення можуть відбуватися дискретно або безперервно у часі. У вузькому значенні — електронний цифровий програмований пристрій (електронна обчислювальна машина) для проведення обчислень, а також приймання, оброблення, зберігання і видачі інформації заздалегідь визначеним алгоритмом. Наразі практично всі існуючі на сьогодні комп’ютери є електронно-обчислювальними машинами.

Було виявлено, що комп'ютери можуть вирішити не будь-яку математичну задачу. Вперше завдання, які не можуть бути вирішені за допомогою комп'ютерів, були описані англійським математиком Аланом Тюрінгом.

Результат виконаної роботи може бути представлено користувачеві за допомогою різних пристроїв введення-виведення інформації - у вигляді візуального зображення на екрані монітора, роздруковано на папері за допомогою принтера або будь-яким іншим доступним способом.

6 комментариев:

  1. Дуже дякую за таку змістовну, повну інформацію про сучасні технічна пристрої.

    ОтветитьУдалить
  2. Дякую за інформацію! Проте, на жаль, я не знайшла переваг і недоліків таких пристроїв. Які б пристрої ви вибрали для роботи, наприклад, в аудіторіях (на парах)?

    ОтветитьУдалить
  3. Дякую за цікаву інформацію. А ще, мені сподобався Ваш дизайн.

    ОтветитьУдалить
  4. Цікава інформація,але я б хотіла дізнатися про переваги та недоліки?

    ОтветитьУдалить
  5. У Вашому блозі описано найпоширеніші технічні пристрої, проте я би хотіла почитати про інші корисні пристрої, або отримати посилання на них.

    ОтветитьУдалить
  6. Я згодна з Катериною Федорчук. Я би хотіла побачити у блозі інформацію про інші корисні пристрої які можуть використовуватись у навчальному процесі.

    ОтветитьУдалить